راهنمای خرید گوشی موبایل دست دوم (بخش اول)

ساخت وبلاگ

در دنیایی که مدل‌های متنوع و جدید گوشی موبایل که نسبتاً قیمت بالایی دارند یکی پس از دیگری وارد بازار می‌شوند، در کنار تمایل افراد به تعویض گوشی موبایل خود و خرید یک مدل جدیدتر، پیدا کردن یک گوشی موبایل دست دوم خوب در مقایسه با تلفن نو می‌تواند بسیار به‌صرفه باشد، البته باید کاملا به فوت و فن‌های پیدا کردن یک گوشی موبایل دست دوم واقف باشید وگرنه ضرر خواهید کرد. در این پست نکاتی را به شما آموزش می‌دهیم که بتوانید گوشی دست دوم مناسب‌تری انتخاب کنید.
در گام اول باید بدانید که برای خرید یک گوشی موبایل باید دو جنبه‌ ظاهری و سخت‌افزاری گوشی موبایل را به دقت مورد بررسی قرار‌ دهید.


توجه به ظاهر گوشی
اولین موردی که باید در نظر داشته باشید این است که به سراغ یک گوشی دست دوم ارزان‌قیمت با بدنه‌ خراب و پر از خط و خش نروید. همیشه سعی کنید گوشی موبایلی را بخرید که همچنان ظاهر براق و شیک اولیه را دارد، زیرا نشان می‌دهد صاحب قبلی از آن به خوبی مراقبت کرده است.
گوشی را از کنار نگاه کنید، مطمئن شوید نمایشگر گوشی، کاملا چسبیده و فاصله‌ای بین نمایشگر و بدنه وجود ندارد. دقت کنید که شاسی گوشی (بدنه) خم نشده باشد، چرا که بدنه‌ بسیاری از گوشی‌های موبایل دست دوم، خمیده می‌شود.


شماره‌ سریال و IMEI را کنترل کنید
یکی از راه‌های اطمینان از صحت دستگاه و دزدی نبودن گوشی، کنترل شماره سریال و IMEI گوشی از داخل سیستم‌عامل و مقایسه آن با بدنه گوشی و روی جعبه‌ است. برای پیدا کردن کدIMEI می‌توانید *#۰۶#را شماره‌گیری کنید یا از مسیر Setteings>General>About آن را بیابید. این شماره باید با کد حک شده بر روی بدنه و جعبه گوشی یکسان باشد. و اگر گوشی شما آیفون است روی هندزفری و شارژر هم یک کد باید یکسان باشد.


مطمئن شوید گوشی خیس نشده است
داخل شیار سیم کارت یک نمایشگر رطوبت است که اگر رنگ آن قرمز باشد یعنی گوشی داخل آب افتاده است. زیرا در حالت عادی این نشانگر به رنگ سفید یا نقره‌ای است. پس به این مورد حتماً توجه کنید. اگر گوشی دارای باتری غیرقابل تعویض باشد، اثر آب‌خوردگی بر روی درگاه سیم کارت نشان می‌‌‌دهد و ممکن است رنگ برچسب‌های روی باتری تغییر کرده باشد.


بررسی دوربین، هندزفری و پورت شارژ 
دوربین گوشی‌های هوشمند از مهم‌ترین امکانات آن‌ها به شمار می‌روند، پس حتماً با دوربین گوشی چند عکس و چند ویدئو ثبت کنید تا از عملکرد و کیفیت آن مطمئن شوید. هندزفری و پورت شارژ را چک کنید و مطمئن شوید پورت لایتنینگ قادر به شارژ گوشی و انتقال اطلاعات است و به‌محض اتصال گوشی به شارژر عملیات شارژ بدون تاخیر آغاز شود و دچار اتصالی نیز نباشد.


از سلامت دکمه‌ها مطمئن شوید
البته اگر مراحل قبلی را که ذکر کرده‌ایم انجام داده باشید احتمالاً از دکمه‌ها نیز استفاده کرده‌اید، ولی یک بار دیگر با دقت تمام دکمه‌های هوم، پاور، ولوم و … را امتحان کنید. مطمئن شوید که دکمه‌ها به نرمی و بدون تأخیر عمل می‌کند.


از کیفیت تماس و اسپیکر مطمئن شوید
حتماً کیفیت تماس و اسپیکر گوشی را چک کنید برای این کار با یک نفر تماس بگیرید و کیفیت صدا را بشنوید یا موزیک بگذارید و گوش بدهید.
صفحه‌نمایش را برای یافتن پیکسل‌های سوخته مورد آزمایش قرار دهید
برای بررسی پیکسل سوخته دو تا عکس سفید و مشکی روی صفحه باز کنید در صفحه سفید پیکسل‌های سوخته مشکی و در صفحه مشکی پیکسل های سوخته سفید است.


مطمئن شوید همه لوازم گوشی داخل جعبه قرار دارند
می‌توانید از قبل این مورد را جست‌وجو کنید و مطمئن شوید که چه لوازمی باید در جعبه گوشی مورد نظر قرار داشته باشند. ولی معمولاً لوازمی مانند کابل USB ، شارژر، هندزفری، کاتالوگ باید داخل جعبه باشند.


سیمکارتتان را در گوشی قرار دهید
بعد از قرار دادن سیمکارت در گوشی، باید بتوانید با آن تماس برقرار کرده، پیامک بفرستید و وبگردی کنید. در صورتیکه که نتوانستید تماسی برقرار کنید به راحتی متوجه می شوید که آن تلفن برای شبکه مخابراتی کشور شما ساخته نشده است.پیش از خرید موبایل کارکرده بهتر است مطمئن شوید که موبایل قفل نباشد و تمام اطلاعات فروشنده قبلی حتما قبل از خرید توسط خود فروشنده پاک شود.

سرگرمی...
ما را در سایت سرگرمی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : konoolo بازدید : 143 تاريخ : چهارشنبه 19 دی 1397 ساعت: 19:43